Hallo igjen

Hei <3 Det står i det innlegget : TAKK FOR MEG. at jeg kanskje skulle begynne å igjen. Heldigvis slettet jeg ikke denne bloggen... Jeg var på google å skulle søke på noe, også kom jeg bare på OI jeg har jo en blogg jeg! Også skrev jeg først: tricoler.blogg.no men det var jo feil bloggadresse, men det kom sånn mente du : også thricoler.blogg.no  Også så jeg på noen bilder, da fikk jeg sikkelig lyst til å blogge igjen. 

Vet ikke om jeg kommer til å blogge vær eneste dag, men skal prrøve så mye kan kan<3  Blir sikkert deilig å være til bake her <3

 

Noen bilder siden sist og ting som har skjedd :  Det beste som har skjedd er vel å ha blitt tante til verdens beste jente<3 Hun er så utrolig snill og så søt. Er nesten helt forelska jeg alså<3 Også er hun jo så glad.

På dette bilde var Thea 2 dager sånn ca tror jeg<3

Også var  3 jenter + meg på en konsert med thenting, det er altså en jentegruppe. Det er sikkert ikke så mange av dere som vet hvem Tine Thing Helseth er ? Hun er en kjempe flink trompetist. Du spiste en sang med dem da! Det var kjempe gøy.

Så fint bilde <3 hehe

Begynte på ungdomskolen!

Kantina med Marthine<3

Juleshopping

<3 

Blogges

Benedicte

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

thricoler:)

thricoler:)

14, Sandefjord

Hei! Jeg heter Benedicte, og jeg er 13 år. På fritiden er jeg med venner og. Jeg oppdaterer hver dag med blandt annet min hverdag, outfit, innkjøp, bilder og mye mer :-)Jeg begynte og blogge 8 oktober 2010 Kommenterer du, kommenterer jeg!!!!!

Kategorier

Arkiv

hits