YEEEESSSS

Hei hei, i går kveld rett for jeg skulle legge meg sa Marthine at hun skal ha med PC likevel å da skal jo jeg også det, så det blir blogging med BILDER :P... Blogger vel på kvelden eller noe sånt og morgen, men det kommer ulike outfiter hver eneste dag så dere må bli vant det at det blir bloggingen om morgen. Og kvelds bloggingen er hva jeg har gjort den og den dagen...:) :). Vi drar sånn ca kl 2 i natt, og flye går kl 06:50 og vi kommer til Hellas sånn ca 11-12 tiden eller noe sånt.! Når jeg kommer til hotellet skal jeg slappe av og pakke ut også skal jeg legge meg på basseng kanten og bade og solemeg.. Skal ta passe bilder hver daq!!!

Om 1 dag ligger jeg her og bruner meg... DIGG... Skal ikke tenke på dere i Norge med bare 20 grader mens jeg har 40......

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

thricoler:)

thricoler:)

14, Sandefjord

Hei! Jeg heter Benedicte, og jeg er 13 år. På fritiden er jeg med venner og. Jeg oppdaterer hver dag med blandt annet min hverdag, outfit, innkjøp, bilder og mye mer :-)Jeg begynte og blogge 8 oktober 2010 Kommenterer du, kommenterer jeg!!!!!

Kategorier

Arkiv

hits