90 årslag

Hei! Nå er det egentlig en stun siden vi kom hjem fra brusdag, når vi skulle hjem måtte vi opp om andebu, til mormor for å hente noe freier, Jeg og Marius ( broren min) dro ned til sentrim i steden for å være hos mormor så møtte vi Robert og Rebekka ( fetter og kusine) der... Det bilde dere ser på toppen det er familie bilde, Kjenner ikke nesten ingen igjen... Vis dere ikke ser meg så er det meg som sikker rett forran han med strippete t-shorte ( fargerik.).. Det er Marius og han ved sidna er Robert og hun forran Robert er Rebekka.. og bursdags barne eller barn og barn sitter i midten.... også var Caroline der men hun ble ikke med på bilde siden hun er på en måte ikke i familien eller hun er jo det men det er datra til kjærsten til tante.. så ja..... jeg, Marius, Robert, Rebekka og Carolinne syns ikke det  var så festelig der så vi fant ut at vi skulle finne en strand.. Så vi sturte en mann om han viste hvor en strand var og det gjore han så vi gikk den veien han så, og der var det ingen strand, så havna vi inn i en skog og forbi en kirke og litt sånt.. Vi viste jo ikke hvor vi var også ringer tante nå skal vi hjem alle har dratt allerede, så vi måtte jo skynte oss, men Magne ( kjæesten til tante) heenta oss ret kirken på en parkerings plass... Også når vi skulle hjem dro vi som sagt til Andebu, også møtte jeg og Marius Robert og Rebekka  og susa rundt i Andebu sentrum... hehe veldig stort må jeg si.. Herregus NEI..... Det er så lite at nesten alle kjenner alle.. BONDELAND kalles det..

Andebu sentrum Verdens beste bilde men dette er liksom der derre kjøpesentere de var da, inni der er det en kledbutikk og der selger de bare strikka klør.. så ja det sier litt om hva mormor gjør, HUN BARE STRIKKER HELE TIDEN, siden det er jo en sånn derre strikkeburikk der også...... 

PSST: DETTE INNLEGGE ER DET SIKKERT MYE FEIL I MEN HÅPER DU SKJØNNER DET! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

thricoler:)

thricoler:)

14, Sandefjord

Hei! Jeg heter Benedicte, og jeg er 13 år. På fritiden er jeg med venner og. Jeg oppdaterer hver dag med blandt annet min hverdag, outfit, innkjøp, bilder og mye mer :-)Jeg begynte og blogge 8 oktober 2010 Kommenterer du, kommenterer jeg!!!!!

Kategorier

Arkiv

hits