Handelensdag

Heisann! Jeg blogget ikke i går siden jeg var i byen, dro liksom halv 11 på morgen og kom hjem kalv 12 på kvelden så ble ikke noe blogging siden jeg ORKET ikke. Jeg har fått gnagesur :( Siden jeg fikk med noen sko som passet til det jeg hadde på meg, og de er ikke gode å gå i.. Men jeg bruker de forde. I går  var det jo handelens dag, for dere som ikke vet hva det er, synn for dere.. hmm Askeir var der, Alexandre Rybak og rip off( det er et band, noen i fra korpset går det) Rip off begynnte jo å spille 11 og holdte på 1 time så ba ble jo kl 12 så da dro vi hjem..Jeg var  der med Marthine( i korpset), jeg møtte synkt mange kjente, men seff ikke Martine( i klassen ) hun jeg leita etter hele tiden.. ja legger ut masse bilder her :

ASKEIR


Alexander Rybak.. Rip off

L.O.P sa de skulle komme på Onsdag men de kunne ikke like vell, siden da de skulle jobbe OSV... :( jeg som ville møte de, vis de hadde kommer sa skulle vi synge med de på senen men neida de kom ikke :( :( Men det er en mann som er med d, og han sa at han skulle gi Marthine og meg beskje når de skulle ha noe konserter OSV..

TRYKK PÅ DENNE SÅ KOMMER DU TIL FLERE BILDER FRA SANDEFJORDBAND NETTSIDE.

Innkjøp:4 ringer- 69kr fra LINDEX

mascara 20kr( SALG) fra H&MBikini topp 59kr. bikinitruse 59kr( SALG) fra CUBUS

2 bukser. Vet ikke prisen mamma hadde kjøpt de til meg. Fra CUBUS

Høytlivs kjørt 30kr( SALG). Fra VERRO MODA.

t-shorte 29 kr ( SALG) fra CUBUS

topp. 50 kr( SALG) Fra ONLY

T-shorte 30kr( SALG) fra H&MTopp. 30kr ( SALG) Fra H&M

Når jeg og marthine var i Larvik på Onsdag bli vi jo intervjua, og i går kjøpte pappa østlandsposten( avisa til Larvik) og der var jeg og Marthine. VERDENS VÆRTSE BILDE. MEN JAJA..

Det står jo to av de mest ivrige var.. OSV.. vi var jo ikke ivrige, også er det jeg som har CD og ikke Marthine.. hehe 

- Hva gjore dere i går a?

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

thricoler:)

thricoler:)

14, Sandefjord

Hei! Jeg heter Benedicte, og jeg er 13 år. På fritiden er jeg med venner og. Jeg oppdaterer hver dag med blandt annet min hverdag, outfit, innkjøp, bilder og mye mer :-)Jeg begynte og blogge 8 oktober 2010 Kommenterer du, kommenterer jeg!!!!!

Kategorier

Arkiv

hits