Er det mulig?

I går kveld leste jeg de kommentarene jeg fikk i går, det var noen det... men så kom jeg til en kommentar av en som heter Magnus, tror ikke jeg har opplevd noen som er så FREKK i kjeften før, på bloggen min liksom, vis de har du STYGGE melinger om meg så ikke digg å skriv det, Magnus dette er til deg: hva er det med deg? hvorfor skriver du sånt på andres blogger...??? JA og vi jenter skyller alltid på andre jenter vi ikke liker vis det er anonymt... Dette er ikke anonymt siden det står jo navnet tik Magnus der...Det jeg syns var litt rart er at det var fra en gutt. Gutter skriver jo gjerne ikke sånn. Men det kan jo henne at det er en eller annen jente/gutt som bare tuller da. 

Dette var kommentaren:

Hva faen, under det ene bilde står det L.O.P U og det andre står det bare L.O.P. Hva heter de som synger a???? kan du ikke skrive eller? hvor gammel er du.. klarer du ikke lese om det står FEIL eller noe sånt..???

det var fra dette innlegge:

Hei. jeg  og Marthine var på stranda i dag, og der var det FYLL musikk, vi dreiv og sang å masse rart, DRIT MORRO, til dere som ikke var på skelvika i Sandefjord, dere var gått glipp av 3 av VESTFOLS beste rapere.... Vi tokk bilde med i så de kommer litt lenger ned på innlegget,  men så klart den ene gangen jeg ikke har med kamera og ikke støm på telefonen så er det noe å ta bilder av, fy faeeennnn.. ååå... jo så jeg har autografen av de på armen, hadde i panna også men det er bort nå da..den SMEL..når vi skulle hjem henta  morra og faren til Marthine oss i båten så vi var en tur ute det HAVET :)

meg og de L.O.P (U) jeg klarte ikke de han derre ene gjore med fingrene..)

Marthine med L.O.P

I natt skal Marthine sove hos meg igjen, jeg sov hos henne fra i går til i dag da..

- Benedicte

- blogges 


Og det han magnus duden mente er at under det bilde av meg og L.O.P sto det L.O.P U.. det var en liten feil jeg hadde gjort. Vis du ser på bilde har jeg gjort dette (U),sånn at dere ser det. Jeg leser jo så klart om jeg har noen feil, men da hadde jeg vel ikke sett at det sto U bak L.O.P Så jeg BEKLAGER om det er flere av dere som er enig med Magnus, men ærlig talt å kommentere det er litt DRØYT. JEg blir bare så IRRITERI...  Liksom de som skriver så teit har jo veldig fritisd, som på en annen måte føler det som at de vil gjøre sånn at jeg ikke skal ha bra blogg.....

3 kommentarer

sarissa

19.07.2011 kl.11:18

kjempe fin blogg <3

thricoler:)

19.07.2011 kl.11:20

sarissa: takk :)

Martine

19.07.2011 kl.21:37

Benedicte, ikke bry deg om sånne dustehuer som sier sånt! Du er flink til å blogge! Alle sier det, det vet du selv også! ikke la deg irritere over sånne folk! Han eller hvem det nå er hadde sikkert ikke blogga noe bedre selv! klem <3

Skriv en ny kommentar

thricoler:)

thricoler:)

14, Sandefjord

Hei! Jeg heter Benedicte, og jeg er 13 år. På fritiden er jeg med venner og. Jeg oppdaterer hver dag med blandt annet min hverdag, outfit, innkjøp, bilder og mye mer :-)Jeg begynte og blogge 8 oktober 2010 Kommenterer du, kommenterer jeg!!!!!

Kategorier

Arkiv

hits