Konsert på stranda...

Hei. jeg  og Marthine var på stranda i dag, og der var det FYLL musikk, vi dreiv og sang å masse rart, DRIT MORRO, til dere som ikke var på skelvika i Sandefjord, dere var gått glipp av 3 av VESTFOLS beste rapere.... Vi tokk bilde med i så de kommer litt lenger ned på innlegget,  men så klart den ene gangen jeg ikke har med kamera og ikke støm på telefonen så er det noe å ta bilder av, fy faeeennnn.. ååå... jo så jeg har autografen av de på armen, hadde i panna også men det er bort nå da..den SMEL..når vi skulle hjem henta  morra og faren til Marthine oss i båten så vi var en tur ute det HAVET :)

meg og de L.O.P U jeg klarte ikke de han derre ene gjore med fingrene..)

Marthine med L.O.P

I natt skal Marthine sove hos meg igjen, jeg sov hos henne fra i går til i dag da..

- Benedicte

- blogges Én kommentar

Magnus

19.07.2011 kl.09:51

Hva faen, under det ene bilde står det L.O.P U og det andre står det bare L.O.P. Hva heter de som synger a???? kan du ikke skrive eller? hvor gammel er du.. klarer du ikke lese om det står FEIL eller noe sånt..???

Skriv en ny kommentar

thricoler:)

thricoler:)

14, Sandefjord

Hei! Jeg heter Benedicte, og jeg er 13 år. På fritiden er jeg med venner og. Jeg oppdaterer hver dag med blandt annet min hverdag, outfit, innkjøp, bilder og mye mer :-)Jeg begynte og blogge 8 oktober 2010 Kommenterer du, kommenterer jeg!!!!!

Kategorier

Arkiv

hits