PREMIERE

Heisann.. I dag kom Martine til meg kl 8-9 tiden på morran i dag, siden vi skulle spise frokost og ordne oss sammen siden vi skulle på stranda, det blåste litt her hjemme, men på stranda var det utrolig digg...Vi bada nesten ikke siden Martine syns det var så klart i vannet også  ikke jeg saltvann, det FØLR! Vi pleier og møte folk vi kjenner men i dag var det bare sånn derre BLONDE raringer der... eller jeg skal ikke dømme folk etter utsene, kan jo henne de var kjempe snille, hvem vet????... Vi dro vel til stranda kl 12 også dro vi hjem kl 4 så vi var det jo en god stund, når jeg kom hjem dro jeg til Larvik( NORDBYEN KJØPESENTER) siden vi skulle bytte noe. Også kjøpte jeg en bukse og et shørt ( KLER EGENTLIG IKKE KJOLE OG SÅNT ) ) BILDER KOMMER FRA STRANDA OG INNKJØP ) 

Også var jeg og Martine på KINO i dag, vi så på PREMIEREN på hatty potter. DEt var jo den ALLER ALLER siste filmen, jeg syns den var drit bra. DERe MÅ BARE SE DEN...... Jeg klarte ikke spise eller drikke deg jeg hadde kjøpt siden jeg måtte føle med på filmen, Den var i 3D, men jeg syns ikke det var så mye 3D i filmen for å si det sånn, Men vi måtte jo ha på oss sånne derre STYGGE, KJEMPE STORE 3D briller, så ikke så bra ut i de... INGEN SÅ BRA UT I DE....

Syns det er dumt at HATTY POTTER filmene er slutt nå, syns de er kjempe bra...

  • Har du vært på stranda i dag?
  • Har du vært på PREMIERE?

- benedicte

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

thricoler:)

thricoler:)

14, Sandefjord

Hei! Jeg heter Benedicte, og jeg er 13 år. På fritiden er jeg med venner og. Jeg oppdaterer hver dag med blandt annet min hverdag, outfit, innkjøp, bilder og mye mer :-)Jeg begynte og blogge 8 oktober 2010 Kommenterer du, kommenterer jeg!!!!!

Kategorier

Arkiv

hits