Atle Pettersen, Marion ravn og MO

Atle Pettersen fra x.faktor 2010 er en av mine favoritt norske sangere, elsker den stilen han synger i og selve stilen hans. Nå sitter jeg og hører på han på youtube. Og ser på bilder av han på google, jeg fant et fra 2006 som kommer litt lenger ned. Men er ikke dere også litt enig at atle og Marion( domeren) at de er litt søte sammen?

Atle Pettersen (Foto: Bilde frå musikkvideo)

2006®

2011®

Herregud se så forandret han er nå da. Har ikke det lange håret og MYE KJEKKERE, jeg må si at han er en at de KJEKKESTE JEG VET OM, det er lov til å si.

Se på de da. Det ser ut som Marion ser på Atle, så blir Atle FLAU♥.  Til Onsdag er det jo Allsang på grensen og da skal Atle ditt som gjesteprogramleder, og jeg vil så ditt, men skal karnskje neste der igjen da, så da kommer MO fra x-faktor, han er jo kul han også da... veldig femi..

MO

  • Har du vært på allsang på grensen?
  • skal du ditt?

Benedicte♣


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

thricoler:)

thricoler:)

14, Sandefjord

Hei! Jeg heter Benedicte, og jeg er 13 år. På fritiden er jeg med venner og. Jeg oppdaterer hver dag med blandt annet min hverdag, outfit, innkjøp, bilder og mye mer :-)Jeg begynte og blogge 8 oktober 2010 Kommenterer du, kommenterer jeg!!!!!

Kategorier

Arkiv

hits